Totaal aantal pageviews

maandag 4 juli 2011

we starten het bedrijf.....en hadden de zeilen gebold....

Daar begon ook ons eerste bedrijf…ik zette mijn goede baan aan de kant om dat te doen wat ik wilde doen…zelfstandig ondernemer worden en blijven het liefst de rest van mijn werkzame leven. Petra hield haar baan als back-up voor de zekerheid. Maar werkte keihard mee op kantoor als internet specialiste HTML crack…de schat! Het ging goed met ons bedrijfje vanuit de garage groeiden we uit met personeel en auto’s van de zaak. Klanten waren tevreden en ons bestand groeide en groeide de wind zat ons mee en wij hadden de zeilen gebold. 

Op mijn 26 ste mocht ik een BMW 5 serie gloednieuw de showroom uit rijden. Wat voelde ik me trots….en Petra die had haar eigen cabriolet. De oldtimer stond in de garage een mk3 Triumph Spitfire vuurrood en als nieuw opgeknapt….dit beeld had ik jaren voor ogen toen ik nog kind was….een BMW en een Cabrio en een Motor….ook die kwam er..2 zelfs een voor Petra en een voor mij..natuurlijk……

In dat huis is veel gebeurd heel veel…veel moois maar ook veel verdriet. Ons gezin zou daar gaan uitbreiden. Dat lukte…we waren zwanger….van een tweeling nog wel…….ons geluk kon niet op……zo trots als een pauw waren we…een tweeling hoe speciaal is dat?

Lang hebben we niet mogen genieten van onze jongens…ze zijn na een horrorweek in het ziekenhuis na 24 weken levenloos geboren…onze droom was over en uit…lachen konden we niet meer nooit meer dachten we…. we waren bang….wat waren we bang……
Een paar dagen na de crematie had ik een Relatiedag in Lelystad Flevoland samen met mijn zaken partner…even ertussen uit…we gingen vliegen in zo’n sportvliegtuigje…op een paar honderd meter in de lucht  kreeg ik de stuur knuppel in handen om eens zelf even Piloot te zijn ….ik heb mijn gedachten toen niet uitgesproken…….ik was op dat moment even heeeeel dicht bij onze zoontjes…zou ik….???????.........nee…….gewoon terug naar huis en verder….we moesten samen verder.....niet opgeven….....NOOIT OPGEVEN.


…………………………………….De zwarte bladzijde van ons leven.



Petra heeft er sinds dat jaar 1998 een lotgenoten maillijst op nagehouden waar ze nog steeds actief mee is tot de dag vandaag. Om zo anderen te helpen met het verwerken van dit haast ondragelijk verlies… home.tiscali.nl/tweelingengeltjes ….zoek het maar eens op…als je meer wilt weten over onze tweeling en ons verhaal…het gaat te ver om er hier uitgebreid op in te gaan.

We hebben die zwarte bladzijde kunnen omslaan…….maar heeft ons leven  hoe zal ik het zeggen...""verrijkt""  klinkt misschien raar maar ik kijk anders naar de natuur, kinderen, mensen, gewoon naar alles eigenlijk…ik relativeer veel dingen nu in “”het leven””….ik.leef veel bewuster....niets is meer gewoon  alles heeft een reden...we zijn hier op aarde om iets te betekenen, iets te geven...voor de een is het compleet al zijn ze heel kort hier geweest. De ander doet er iets langer over....maar een ieder is hier voor een reden...daar geloof ik heilig in.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten